AnaSayfa / Genel / Kahve falında lavabo ovmak

Kahve falında lavabo ovmak

Kahve falında lavabo ovmak şans ve kısmet elde edeceğine, kazancını katbekat arttıracağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, mutluluk bulacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında lavabo ovmak gördüyseniz:

  • Ufak tefek sorunlar karşısında hemen umutsuzluğa kapılıp moralinizi bozmayın.

Kahve falında lavabo ovmak aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtı ovmak insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine delalettir.

Kahve falında tencere ovmak işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sırtını ovmak emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kir ovmak büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine delalettir.

Kahve falında sırt ovmak çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine yorulur.

Kahve falında ayak ovmak yeni ev eşyaları alınacağına, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında ayaklarını ovmak onların mutluluğu için kendisini adayacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir