AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtını ovmak

Kahve falında sırtını ovmak

Kahve falında sırtını ovmak yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sırtını ovmak gördüyseniz:

  • Hiç bir şeyin üzerinde durmayın veya şüphe üzerine parlamayın.

Kahve falında sırtı ovmak çok büyük bir çalışma yapılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin sırtını ovmak çok büyük kazanç elde edeceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına delalet eder.

Kahve falında sırt ovmak uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, istemediği halde borçlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sırtını ovmak kişinin her türlü zenginliğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tarhana ovmak zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında tencere ovmak atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak ovmak bir sebeple zor bir döneme girileceğine, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayaklarını ovmak elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir