AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacak ovmak

Kahve falında bacak ovmak

Kahve falında bacak ovmak olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, verimi ve başarıyı yakalayacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine yorulur.

Kahve falında bacak ovmak gördüyseniz:

  • Özel bir kişiyle ortak ilgi alanlarınızı tespit etmeniz veya geleceğe yönelik planlar yapmanız ilişkinizi güçlendirebilir.

Kahve falında bacak ovmak mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, huzur içinde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında tarhana ovmak çok fazla zarara sebep olmayacağına, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında ayak ovmak çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine alamet eder.

Kahve falında sırtı ovmak şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kir ovmak parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin sırtını ovmak maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tencere ovmak işlerinde aksama olacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sırt ovmak zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir