AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaklarını ovmak

Kahve falında ayaklarını ovmak

Kahve falında ayaklarını ovmak helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, her zaman fal sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına, gözyaşına boğulacağına alamet eder.

Kahve falında ayaklarını ovmak gördüyseniz:

  • Kendinizde özgüveninizi arttıracak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında ayak ovmak sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayaklarını ovmak sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine tabir olunur.

Kahve falında lavabo ovmak geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, aşama göstermeyeceğine yorulur.

Kahve falında tarhana ovmak aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin sırtını ovmak zafer elde edeceğine, problemlere çözüm bulunacağına delalettir.

Kahve falında sırt ovmak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, günaha gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sırtını ovmak elindekilerle yetinmeyi bileceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına rivayet eder.

Kahve falında tencere ovmak amacına ulaşmayı başaracağına, önemli kararlar alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir