AnaSayfa / Genel / Kahve falında tencere ovmak

Kahve falında tencere ovmak

Kahve falında tencere ovmak imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, gam ve kasavetin de uçup gideceğine, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında tencere ovmak gördüyseniz:

  • Birilerine yardım ederken tanışabileceğiniz veya karşılaşabileceğiniz bir kişiyle muhtemel bir iş birliği, ortaklık ya da ilişki söz konusu olabilir.

Kahve falında tencere ovmak edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında sırt ovmak daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında bacak ovmak çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayak ovmak iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine alamet eder.

Kahve falında sırtını ovmak mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tarhana ovmak ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına yorulur.

Kahve falında kir ovmak dolayısıyla da imkanlarının artacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına işaret eder.

Kahve falında ayaklarını ovmak ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir