AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtı ovmak

Kahve falında sırtı ovmak

Kahve falında sırtı ovmak isminden sıkça söz ettireceğine, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, işbirliği içinde olacağına, kendi işinin başına geçeceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında sırtı ovmak gördüyseniz:

  • Evinizi veya yaşadığınız yeri ilgilendiren değişiklikler yeni bir yöne ilerlemenize neden olabilir.

Kahve falında sırtını ovmak işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin sırtını ovmak çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında sırtı ovmak kötü günlerini aşmayı başaracağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sırt ovmak çok kötü günler geçirileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tarhana ovmak tükenmez bir rızık elde edeceğine, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında ayak ovmak başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında lavabo ovmak kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına işaret eder.

Kahve falında ayaklarını ovmak borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir