AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarhana yemek

Kahve falında tarhana yemek

Kahve falında tarhana yemek işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, kafa dağıtacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tarhana yemek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin öneri veya tavsiyelerini görmezden gelmeniz uzun vadeli düşmanlar edinmeniz anlamına gelebilir.

Kahve falında tarhana yemek sevdiği birini kırmaya, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kuru tarhana yemek özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına rivayet eder.

Kahve falında yaş tarhana yemek verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında tarhana çorbası yemek ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tarhana içmek mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine tabir olunur.

Kahve falında tarhana çorbası içmek yanlışlara düşeceğine, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinden tarhana almak isabetli kararlar alacağına, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında tarhana dökmek sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir