AnaSayfa / Genel / Kahve falında kömbe pisirmek

Kahve falında kömbe pisirmek

Kahve falında kömbe pisirmek bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, kısmetinin ve şansının da açık olacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, işinden ekmeğinden olacağına, maddi açıdan çok zorlanılacağına, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kömbe pisirmek gördüyseniz:

  • Arzularınızın artması sizi oldukça karışık düşüncelere götürebilir.

Kahve falında kömbe pisirmek ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine delalet eder.

Kahve falında kulak pisi görmek ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tarhana corbasi pisirmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında etli kömbe yemek kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında bayram kömbesi görmek her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir