AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulak pisi görmek

Kahve falında kulak pisi görmek

Kahve falında kulak pisi görmek ümitsizliğe, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, bazı operasyonlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında kulak pisi gördüyseniz:

  • Belli anlaşma veya sözleşmelerin dikkatle ele alınması ya da üzerinden geçilmesi gerekiyor olabilir.

Kahve falında kulak pisi görmek planlı ve programlı davranacağına, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında tarhana corbasi pisirmek yeni bir karar alma sürecine girileceğine, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kömbe pisirmek başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, işlerin yakın zamanda bozulacağına yorulur.

Kahve falında kulağımın kesildiğini görmek sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında kulak çöpüyle kulak temizlemek memur ise terfi edeceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine delalettir.

Kahve falında kulağının duymadığını görmek rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına tabir olunur.

Kahve falında kulağa tükürmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, zorlukların giderileceğine tabir olunur.

Kahve falında kulağından ameliyat olmak sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir