AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarçın yemek

Kahve falında tarçın yemek

Kahve falında tarçın yemek çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, maddi durumun düzeleceğine, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında tarçın yemek gördüyseniz:

  • Yeni girişimlerde bulunabilir, bir süredir istediğiniz alanlarda harekete geçebilirsiniz.

Kahve falında tarçın yemek geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, aşama göstermeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tarçınlı kurabiye yapmak maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine işaret eder.

Kahve falında kabuk tarçın görmek çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tarçınlı pasta görmek herkesin şaşırtılacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında tarçın ağacı görmek sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, her yönden mutlu ve başarılı olmaya yorulmaktadır.

Kahve falında tarçın koklamak gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında tarçın görmek yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında toz tarçın görmek farklı sosyal ortamlara gireceğine, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir