AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarçın ağacı görmek

Kahve falında tarçın ağacı görmek

Kahve falında tarçın ağacı görmek yaşam kolaylığı içine gireceğine, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, işlerinin açılıp kazancının artacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Kahve falında tarçın ağacı gördüyseniz:

  • Duyduklarınız doğru olmayabilir.

Kahve falında tarçın ağacı görmek alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tarçın kokusu almak ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine işarettir.

Kahve falında tarçın çayı içmek başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, rahat rahat yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tarçınlı pasta görmek fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine rivayet eder.

Kahve falında tarçın koklamak büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında tarçınlı kurabiye yapmak atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tarçın çubuğu görmek hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına tabir olunur.

Kahve falında kabuk tarçın görmek her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, kötü ve tatsız sözler işiteceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir