AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarçınlı pasta görmek

Kahve falında tarçınlı pasta görmek

Kahve falında tarçınlı pasta görmek bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tarçınlı pasta gördüyseniz:

  • Elinizde iyi kartlar olması onları en iyi şekilde kullanacağınızı garanti edemez, sadece oyunu kolaylaştırabilir.

Kahve falında tarçınlı pasta görmek üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, ortalığın karışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tarçın çayı içmek maddi imkânlarının artacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına işaret eder.

Kahve falında tarçın kokusu almak evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, verilen  sözlerin tutulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tarçın yemek büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tarçın çubuğu görmek ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yorulur.

Kahve falında tarçın koklamak çok büyük çalışmalara girileceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında toz tarçın görmek dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kabuk tarçın görmek kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir