AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarçın çayı içmek

Kahve falında tarçın çayı içmek

Kahve falında tarçın çayı içmek hayırlı işlere girişileceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, mahsullerin fazlalaşacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına rivayet eder.

Kahve falında tarçın çayı içmek gördüyseniz:

  • Bazı sırların ortaya çıkması sizde rahatlama sağlayabilir, kendinizi daha özgür hissedebilirsiniz.

Kahve falında tarçın çayı içmek zahmete ve çileye düşeceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine rivayet eder.

Kahve falında tarçınlı pasta görmek daha geniş bir rızık elde edeceğine, fal sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine işaret eder.

Kahve falında tarçın yemek az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tarçın görmek ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine inanılır.

Kahve falında kabuk tarçın görmek bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tarçın koklamak maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tarçın kokusu almak itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tarçın çubuğu görmek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir