AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabuk tarçın görmek

Kahve falında kabuk tarçın görmek

Kahve falında kabuk tarçın görmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, mal mülk sahibi olacağına, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine tabir olunur.

Kahve falında kabuk tarçın gördüyseniz:

  • Aile içinde aranızda yaş farkı bulunan kişilerle karşılaşacağınız sorunlarda alışılmadık metotlar kullanmanız gerekebilir.

Kahve falında kabuk tarçın görmek yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında tarçın koklamak yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tarçın çayı içmek işinin en iyisi olacağına, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine tabir olunur.

Kahve falında tarçın yemek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine işarettir.

Kahve falında tarçın kokusu almak kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tarçınlı kurabiye yapmak maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine delalet eder.

Kahve falında toz tarçın görmek iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tarçın ağacı görmek rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir