AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarçın koklamak

Kahve falında tarçın koklamak

Kahve falında tarçın koklamak maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tarçın koklamak gördüyseniz:

  • Yeni hedefler belirlemek veya planlar yapmak için zamana ihtiyacınız var.

Kahve falında tarçın koklamak parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına inanılır.

Kahve falında tarçınlı pasta görmek dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına tabir olunur.

Kahve falında tarçınlı kurabiye yapmak darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine işaret eder.

Kahve falında tarçın çubuğu görmek sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında kabuk tarçın görmek dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, onların başarıları ile gururlanacağına rivayet eder.

Kahve falında tarçın ağacı görmek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, hayra ve esenliğe işaret eder.

Kahve falında tarçın görmek atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine işarettir.

Kahve falında tarçın çayı içmek orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir