AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarayıcı görmek

Kahve falında tarayıcı görmek

Kahve falında tarayıcı görmek çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, huzur getirecek birinin çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tarayıcı gördüyseniz:

  • Hiç bir şeyin üzerinde fazla durmayın veya şüphe üzerine parlamayın.

Kahve falında silahla tarandığını görmek hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında saçını tararken bit görmek içinin de rahat edeceğine, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evinin silahla tarandığını görmek dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına delalettir.

Kahve falında saç tararken döküldüğünü görmek atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tarık suresini okumak kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçının taranmasını görmek hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında saçını tarayan kadın görmek başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında saçlarının tarandığını görmek yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan fal sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir