AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarının tarandığını görmek

Kahve falında saçlarının tarandığını görmek

Kahve falında saçlarının tarandığını görmek bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, başarının düşeceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, hayallerinin yıkılacağına, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçlarının tarandığını gördüyseniz:

  • Maddi, hukuki veya sağlıkla ilgili konuların ciddiye alınması gerekiyor.

Kahve falında saçlarının taranmasını görmek kazancının günden güne artacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçının başkası tarafından tarandığını görmek atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına inanılır.

Kahve falında saç taranması görmek zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine delalet eder.

Kahve falında saç tarandığını görmek sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçını tararken koptuğunu görmek sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında saç tararken döküldüğünü görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına işaret eder.

Kahve falında saçının tarandığını görmek girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçının taranmasını görmek çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, kazancın helal şekilde artırılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir