AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını tarayan kadın görmek

Kahve falında saçını tarayan kadın görmek

Kahve falında saçını tarayan kadın görmek kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, işlerinin günden güne azalacağına, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına inanılır.

Kahve falında saçını tarayan kadın gördüyseniz:

  • başlatmanız mümkündür.

Kahve falında saçını tarayan kadın görmek kısaysa da ömrün kısa süreceğine, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına inanılır.

Kahve falında saçlarının tarandığını görmek bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine rivayet eder.

Kahve falında taranmış saç görmek maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçlarının taranmasını görmek başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saç tarayan birini görmek maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Kahve falında saç taranması görmek refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine, isteklerinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saç tararken döküldüğünü görmek iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, kişinin isteklerine nail olacağına alamet eder.

Kahve falında saçını tararken bit görmek neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir