AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçının taranmasını görmek

Kahve falında saçının taranmasını görmek

Kahve falında saçının taranmasını görmek parasının ve malının çoğalacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında saçının taranmasını gördüyseniz:

  • Gerek ilişkilerinizde, gerek duygusal ilişkilerde bağımsızlık ihtiyacı duymanız olasıdır.

Kahve falında saçının tarandığını görmek uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında saçını tarayan birini görmek artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, malının ve parasının çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saç tararken bit görmek hiçbir önemli sorunun olmayacağına, çalışılan firmanın atağa geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçının taranmasını görmek ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, yeni bir araba satın alınacağına delalet eder.

Kahve falında saçlarını tararken döküldüğünü görmek kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına delalet eder.

Kahve falında saçlarının taranmasını görmek yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine alamet eder.

Kahve falında saçının başkası tarafından tarandığını görmek işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında saç tarayan birini görmek anne babanın birbirine düşeceğine, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir