AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını tararken bit görmek

Kahve falında saçını tararken bit görmek

Kahve falında saçını tararken bit görmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, mallarının artacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, fal sahibinin kazancının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçını tararken bit gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin onlara öfkelenmeye ya da tavır almaya başladığınızı anlamasını sağlamak isteyebilirsiniz.

Kahve falında saçını tararken bit görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında saç tararken bit görmek hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine alamet eder.

Kahve falında saçının başkası tarafından tarandığını görmek zor günler geçirileceğine, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saç tararken döküldüğünü görmek falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçlarının tarandığını görmek birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçın tarandığını görmek kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında saçının taranmasını görmek dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçlarını tararken döküldüğünü görmek yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, üzüntüden sonra ferahlamaya alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir