Kahve falında saç tarağı görmek

Kahve falında saç tarağı görmek büyük tartışmaların yapılacağına, içine fesat düşeceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, daha çok dünya malı edineceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına inanılır.

Kahve falında saç tarağı gördüyseniz:

  • Sizi yanlış yönlendiren aldatıcı kişiler dikkat gerektiriyor.

Kahve falında başkasının tarağıyla saç taramak yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tarakta saç görmek anne baba duasının alınacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında saçlı tarak görmek elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kırık tarakla saç taramak ahiret inancına göre yaşanacağına, sağlığının yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında saçını tarakla taramak sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine işarettir.

Kahve falında saç ve tarak görmek bilgi sahibi olacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tarakla saç taramak sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında taraktan saç temizlemek parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top