AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayna tarak görmek

Kahve falında ayna tarak görmek

Kahve falında ayna tarak görmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, kötü günler geçireceğine, hakkında iyi yorumlar yapılacağına, kazancın artmasına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında ayna tarak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişileri bazı şeyleri farklı yapması konusunda ikna etme çabanız karşılıksız kalabilir.

Kahve falında tarak ve ayna görmek problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında aynalı tarak görmek zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine delalettir.

Kahve falında ayna ve tarak görmek her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, daha rahat bir nefes alacağına inanılır.

Kahve falında ayna tarak görmek alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında metal tarak görmek yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altın tarak görmek hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, dertlerin ve zorlukların da biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tarakta bit öldürmek hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden fal, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni tarak görmek tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir