AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenaze namazına katılmak

Kahve falında cenaze namazına katılmak

Kahve falında cenaze namazına katılmak iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cenaze namazına katılmak gördüyseniz:

  • İnsanlar sizi yanlış anlayabilirler.

Kahve falında cenaze namazına katılmak hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında cenaze törenine katılmak çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi cenazesine katılmak bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında cenazeye katıldığını görmek gelirinin de artmayacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş birinin cenazesine katılmak onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cenaze katılmak yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında cenaze yemeğine katılmak işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, yılmayacağına delalettir.

Kahve falında cenazeye katılmak zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir