AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın iki adam görmek

Kahve falında tanımadığın iki adam görmek

Kahve falında tanımadığın iki adam görmek rızık bolluğu içinde olacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, insanlar arasında iyi anılır olacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, evliyse çocuk sahibi olacağına, yüzünün her daim güleceğine rivayet eder.

Kahve falında tanımadığın iki adam gördüyseniz:

  • Pratik planlar yapmalısınız.

Kahve falında tanımadığın adam görmek çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine inanılır.

Kahve falında tanımadığı bir adamdan kaçmak konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığın yaşlı adam görmek kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında tanımadığın adamlar görmek sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, ailesini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir adama sarılmak eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığı bir adamla evlenmek sürekli bağırıp çağıracağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında tanımadık bir adam görmek sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bi adamla öpüşmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir