AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın adamlar görmek

Kahve falında tanımadığın adamlar görmek

Kahve falında tanımadığın adamlar görmek çok hayırlı adımların atılacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın adamlar gördüyseniz:

  • Bir fırsat kendini gösterirse veya bazı olumlu olanaklara kavuşursanız anında değerlendirmeniz gerekiyor.

Kahve falında tanımadığım adam görmek umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, acılarını ve kederlerini içine atacağına işarettir.

Kahve falında tanımadığı bir adamdan kaçmak çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına rivayet eder.

Kahve falında tanımadığın adamla evlenmek sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı yaşlı bir adam görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine işarettir.

Kahve falında tanımadığın iki adam görmek bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığı bi adamla evlenmek büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına yorulur.

Kahve falında tanımadığı adamla evlenmek işlerin yoluna sokulacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Kahve falında tanımadığı adamlar görmek falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, arkasından iyi anılan kişi olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir