AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın bi adamla öpüşmek

Kahve falında tanımadığın bi adamla öpüşmek

Kahve falında tanımadığın bi adamla öpüşmek çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, yol yordam öğretileceğine, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bi adamla öpüşmek gördüyseniz:

  • Başka kimseleri yavaşlatıyorsunuz.

Kahve falında tanımadık bir adam görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığı adamlar görmek hayır getirecek bir yola girileceğine, ferah düzeyinin yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı bir adamla öpüşmek duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadık adam görmek iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine inanılır.

Kahve falında tanımadığın adamla evlenmek bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, tüm dileklerin tutacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığın adam görmek şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, işte başarılı adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında tanımadığın bir adama sarılmak kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Kahve falında tanımadığı yaşlı bir adam görmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen fal sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir