AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadık bir adam görmek

Kahve falında tanımadık bir adam görmek

Kahve falında tanımadık bir adam görmek hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, kendisine ev alacağına, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadık bir adam gördüyseniz:

  • İstemeden sarf ettiğiniz sözler nedeniyle çevrenizdeki insanların tepkilerini üzerinize çekebilirsiniz.

Kahve falında tanımadığın bir adama sarılmak dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında tanımadığı bir adam görmek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, kederleneceğine işarettir.

Kahve falında tanımadığı yaşlı bir adam görmek kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında tanımadığın bi adamla öpüşmek zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadık bir adam görmek işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine inanılır.

Kahve falında tanımadığı bir adamla evlenmek canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine tabir olunur.

Kahve falında tanımadığı bi adamla evlenmek arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı yaşlı adam görmek aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir