AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın adam görmek

Kahve falında tanımadığın adam görmek

Kahve falında tanımadığın adam görmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, bereketi ve zenginliği bulacağına, kötü kişilere yakın olacağına, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza yorulur.

Kahve falında tanımadığın adam gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun kadınlarla bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında tanımadığı adam öldürmek daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine yorulur.

Kahve falında tanımadığın adamla evlenmek yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığı yaşlı adam görmek böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına delalet eder.

Kahve falında tanımadığın bi adamla öpüşmek tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına yorulur.

Kahve falında tanımadık bir adam görmek iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında tanımadığı bir adam görmek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında tanımadığı bi adamla evlenmek iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığın adam görmek kalabalık aile toplantılarına katılacağına, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir