AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın yaşlı adam görmek

Kahve falında tanımadığın yaşlı adam görmek

Kahve falında tanımadığın yaşlı adam görmek aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, hatalı yollara sapılacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın yaşlı adam gördüyseniz:

  • Ortaya çıkartmak istediğiniz işlerde kendinizi vazgeçilmez birisi gibi göstermeniz istediğiniz imajı oluşturmanızı sağlayabilir.

Kahve falında tanımadığın yaşlı adam görmek aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, nankörlük ve vefasızlık göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı yaşlı adam görmek mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığı yaşlı bir adam görmek sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığı yaşlı bir kadın görmek kötü kişilere yakın olacağına, her zaman çok başarılı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın yaşlı bir kadın görmek eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığın yaşlı kadın görmek işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına delalettir.

Kahve falında tanımadığı yaşlı kadın görmek yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında tanımadığın iki adam görmek bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir