AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın bir adama sarılmak

Kahve falında tanımadığın bir adama sarılmak

Kahve falında tanımadığın bir adama sarılmak falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine, zorlukların geride kalacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında tanımadığın bir adama sarılmak gördüyseniz:

  • Dost olarak kabul ettiğiniz birisinin kendi çıkarı söz konusu olunca size karşı tavır aldığını görerek üzülebilirsiniz.

Kahve falında tanımadığın bir adama sarılmak onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında tanımadığı bir adama sarılmak anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında tanımadığın adamlar görmek çok rahat bir döneme gireceğine, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında tanımadığı bi adamla evlenmek kısa bir kırgınlık yaşanacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine işarettir.

Kahve falında tanımadığım adam görmek planların boşa gideceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında tanımadığın adamla öpüşmek işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, sermayenin harcandığına değeceğine yorulur.

Kahve falında tanımadığı adamla evlenmek hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, işlerin bir anda azalacağına işarettir.

Kahve falında tanımadığın adam görmek kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir