AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi evinde cenaze görmek

Kahve falında kendi evinde cenaze görmek

Kahve falında kendi evinde cenaze görmek daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, tüm sıkıntıların giderileceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi evinde cenaze gördüyseniz:

  • Sizin için önemli şeyleri düzenlemeniz durumunda gözle görülür bir ilerleme kaydedebilirsiniz.

Kahve falında evin içinde cenaze görmek sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında evinde cenaze görmek yokluğun biteceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cenaze evinde gülmek çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine işarettir.

Kahve falında cenaze evine gitmek sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cenaze evine yemek yapmak etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine inanılır.

Kahve falında kendini cenaze evinde görmek hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, üzüntü yaşamaya işarettir.

Kahve falında cenaze evinde ağlamak rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine işarettir.

Kahve falında cenaze evinde yemek yapmak geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir