AnaSayfa / Genel / Kahve falında yarık dudak görmek

Kahve falında yarık dudak görmek

Kahve falında yarık dudak görmek kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, şeref ve haysiyetin artacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, rahmete vesile olacak gelişmelere, zor bir dönem geçirileceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yarık dudak gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişiler yanılabilir, lüzumsuz tavırlar geliştirebilir, hayalperest davranışlar içerisine girebilir veya yanlış kararlar verebilirler.

Kahve falında yarık dudak görmek çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yer yarığı görmek aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yarık toprak görmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, verimli olacak işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında yarık duvar görmek birikim yapma fırsatı elde edeceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yarık yol görmek borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karnını yarık görmek eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kadın kadına dudaktan öpüşmek şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tuzlu dudak öpmek büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, çok zor durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir