AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyle aynı yatakta yatmak

Kahve falında eski sevgiliyle aynı yatakta yatmak

Kahve falında eski sevgiliyle aynı yatakta yatmak kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyle aynı yatakta yatmak gördüyseniz:

  • Olumlu haberler alabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgiliyle aynı yatakta yatmak aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, aile bireylerinin mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle aynı yatakta yatmak hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilisiyle aynı yatakta yatmak şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle aynı yatakta olmak kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bi erkekle aynı yatakta yatmak elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına delalettir.

Kahve falında köpekle aynı yatakta yatmak çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, borçlarınızın canınızı sıkacağına rivayet eder.

Kahve falında erkekle aynı yatakta yatmak mutluluk dolu günler yaşanacağına, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü biriyle aynı yatakta yatmak kazancında bereketin artacağına, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir