AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın biriyle telefonda konuşmak

Kahve falında tanımadığın biriyle telefonda konuşmak

Kahve falında tanımadığın biriyle telefonda konuşmak bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan fal sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, parasız kalacağına, bütçesinin genişleyeceğine, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın biriyle telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • İlerlemek, sonlandırmak ya da geri planda kalmak istediğine karar verecek olan sizsiniz.

Kahve falında tanımadığın biriyle telefonda konuşmak çok büyük bir mutluluğa ereceğine, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığı biriyle telefonla konuşmak mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığın biriyle telefonla konuşmak daha fazla gelire kavuşacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığı biriyle telefonda konuşmak büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına alamet eder.

Kahve falında hiç tanımadığın biriyle konuşmak çok büyük mutluluklar duyulacağına, her zaman hakkına sahip çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın kişilerle konuşmak güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığım bir erkekle konuşmak çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, kazancın ikiye katlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığı bir kızla konuşmak günaha gireceğine, işlerinin açılıp kazancının artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir