AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığı bir kadınla konuşmak

Kahve falında tanımadığı bir kadınla konuşmak

Kahve falında tanımadığı bir kadınla konuşmak kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, bereketinin artacağına, tüm beklentilerini yerine getireceğine, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, çok büyük üzüntü yaşayacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı bir kadınla konuşmak gördüyseniz:

  • İşlerinizi uygulamayı kolaylaştıracak veya yeteneklerinizi göstermenize yardım edebilecek yöntemler geliştirmek üzeresiniz.

Kahve falında tanımadığın bir kadınla konuşmak yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığı kadınla konuşmak yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine delalettir.

Kahve falında tanımadığın kadınla konuşmak helal rızka sahip olunacağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığı bir kadınla konuşmak büyük bir adım atılacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında tanımadığın ölülerle konuşmak kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine rivayet eder.

Kahve falında tanımadığın birisiyle konuşmak iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın erkekle konuşmak bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı biriyle konuşmak üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir