AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın kişilerle konuşmak

Kahve falında tanımadığın kişilerle konuşmak

Kahve falında tanımadığın kişilerle konuşmak keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına delalettir.

Kahve falında tanımadığın kişilerle konuşmak gördüyseniz:

  • Güven sorunları oluşabilir.

Kahve falında tanımadığın kişilerle konuşmak en küçük sorunda parlayacağına, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığın bir kızla konuşmak çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına tabir olunur.

Kahve falında hiç tanımadığın biriyle konuşmak sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığın biriyle konuşmak yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın ölüyle konuşmak rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, kişinin şifaya kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın bir kadınla konuşmak talihinin artacağına, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığı bir erkekle konuşmak müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine yorulur.

Kahve falında tanımadığı biriyle telefonda konuşmak atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir