AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın erkekle konuşmak

Kahve falında tanımadığın erkekle konuşmak

Kahve falında tanımadığın erkekle konuşmak kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, sorunların günden güne artacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, güzel bir döneme girileceğine, Allah katında günahlarının affolacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Kahve falında tanımadığın erkekle konuşmak gördüyseniz:

  • Ani hareketlerden kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında tanımadığın erkekle konuşmak hayatının karışacağına, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı erkekle konuşmak aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı bir erkekle konuşmak kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, uzun yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında tanımadığım bir erkekle konuşmak çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında tanımadığın bir erkekle konuşmak aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, kendisini çok yıpratacağına yorulur.

Kahve falında tanımadığın ölüyle konuşmak kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı kadınla konuşmak yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına rivayet eder.

Kahve falında tanımadığın insanlarla konuşmak çok güzel günler göreceğine, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir