AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığı bir kızla konuşmak

Kahve falında tanımadığı bir kızla konuşmak

Kahve falında tanımadığı bir kızla konuşmak işlerinde yenilikler yapacağına, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine inanılır.

Kahve falında tanımadığı bir kızla konuşmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ya da özel hayatınızı ilgilendiren düzensizlikler veya gariplikler söz konusu olabilir.

Kahve falında tanımadığın bir kızla konuşmak maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında tanımadığın kızla konuşmak buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına rivayet eder.

Kahve falında tanımadığı bir kızla konuşmak gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında tanımadığın bir erkekle konuşmak elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, ilerleyemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın erkekle konuşmak sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, sonucun kişi için hayırlı olacağına işarettir.

Kahve falında tanımadığı kadınla konuşmak başarıların çoğalacağına, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine delalettir.

Kahve falında tanımadığı biriyle telefonla konuşmak kimseye haksızlık etmeyeceğine, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın insanla konuşmak maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir