AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın ölüyle konuşmak

Kahve falında tanımadığın ölüyle konuşmak

Kahve falında tanımadığın ölüyle konuşmak çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, onlara hayrının dokunacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın ölüyle konuşmak gördüyseniz:

  • Dikkatli olmamanız durumunda eski bir tanıdık duygusal anlamda sizi yorabilir ya da üzebilir.

Kahve falında tanımadığın ölülerle konuşmak yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine alamet eder.

Kahve falında tanımadığın ölüyle konuşmak sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine delalettir.

Kahve falında tanımadığın kızla konuşmak endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir kızla konuşmak çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığım bir erkekle konuşmak yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, şeytanın aklına uyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın biriyle konuşmak ne yapacağına karar veremeyeceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına rivayet eder.

Kahve falında tanımadığın bir kadınla konuşmak tüm sorunlarının biteceğine, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına işaret eder.

Kahve falında tanımadığı bir kızla konuşmak çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir