AnaSayfa / Genel / Kahve falında sözlü tacize uğramak

Kahve falında sözlü tacize uğramak

Kahve falında sözlü tacize uğramak sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, işlerinin başarılı olacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, fal sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sözlü tacize uğramak gördüyseniz:

  • Aşırılıklar veya abartılı cümleler söz konusu olabilir.

Kahve falında sözlü tacize uğramak yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren fal sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine rivayet eder.

Kahve falında sözlü sınava girmek özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında sözlü tartışmak uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sözlü kavga etmek sorunların birbiri ardına geleceğine, sıkıntılı günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında sözlü olmak ona mutluluk getireceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında okulda sözlü olmak yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sözlüsünü aldatmak elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, canın derdine düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sözlüsünden ayrılmak yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir