AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenaze duası görmek

Kahve falında cenaze duası görmek

Kahve falında cenaze duası görmek kapalı olan kısmetinin açılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, özgüveninde artış yaşanacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına yorulur.

Kahve falında cenaze duası gördüyseniz:

  • Kadın arkadaşlarınızdan biri size dost gibi görünmekle birlikte arkanızdan kuyunuzu kazmaktadır.

Kahve falında cenazede dua okumak kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine delalettir.

Kahve falında cenazeye dua etmek zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine rivayet eder.

Kahve falında cenazeye dua okumak ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına rivayet eder.

Kahve falında cenaze duası görmek iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında cenaze dua etmek çok önemli başarılar elde edileceğine, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında cenazede dua etmek rekabet edebilme gücünün artacağına, de elinin bollaşacağına alamet eder.

Kahve falında üç cenaze görmek uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında cenazeyi taşımak kendini yiyip bitireceğine, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir