AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın birini hapiste görmek

Kahve falında tanımadığın birini hapiste görmek

Kahve falında tanımadığın birini hapiste görmek süzüleceğine, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, zor günlerin uzaklaşacağına, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına işaret eder.

Kahve falında tanımadığın birini hapiste gördüyseniz:

  • Müsrif bir yapıya sahipsiniz.

Kahve falında tanımadığın birini hapiste görmek zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hapis cezası yemek keyifleneceğine ve neşeli olacağına, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hapiste kalmak deyim yerindeyse paranın pul olacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hapis birini görmek eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yakınını hapiste görmek hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş birini hapiste görmek başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine delalettir.

Kahve falında hapisten kurtulmak sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına delalettir.

Kahve falında hapis kalmak karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir