AnaSayfa / Genel / Kahve falında hapis birini görmek

Kahve falında hapis birini görmek

Kahve falında hapis birini görmek ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, eşyaların yenileneceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına işarettir.

Kahve falında hapis birini gördüyseniz:

  • Maddi manevi talepleri olan kişiler zamanınızı alıyor olabilir.

Kahve falında müebbet hapis görmek özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında hapiste birini görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına işarettir.

Kahve falında bir tanıdığını hapiste görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına işaret eder.

Kahve falında birinin hapise girdiğini görmek daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, güzel huylarının değişeceğine delalet eder.

Kahve falında babasının hapisten çıktığını görmek işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına işaret eder.

Kahve falında hapis olmak kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine işarettir.

Kahve falında hapis olan birinin çıktığını görmek düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına alamet eder.

Kahve falında ölen kişiyi hapiste görmek olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir