AnaSayfa / Genel / Kahve falında hapisten kurtulmak

Kahve falında hapisten kurtulmak

Kahve falında hapisten kurtulmak iyi insanlar ile birlikte olunacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, sorunlarının sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında hapisten kurtulmak gördüyseniz:

  • Oldukça zorlanarak yaptığınız planların istendiği gibi gitmemesi veya bazı yerlerinde sorunlar oluşması durumunda geri dönüp tüm resmi tekrar çıkartmanızda fayda var.

Kahve falında hapisten kurtulmak sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine yorulur.

Kahve falında hapisten kurtulduğunu görmek kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü birini hapiste görmek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında hapis ziyaret etmek çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına yorulur.

Kahve falında hapisten çıkmış birini görmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini hapisde görmek kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, kalbinin küt küt edeceğine işaret eder.

Kahve falında hapiste yatmak her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin hapisten çıktığını görmek bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir