AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yakınını hapiste görmek

Kahve falında bir yakınını hapiste görmek

Kahve falında bir yakınını hapiste görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, büyük borçların altında ezileceğine, işlerin rayından çıkacağına, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına işarettir.

Kahve falında bir yakınını hapiste gördüyseniz:

  • Olumlu adımlar atabilirsiniz.

Kahve falında yakınını hapiste görmek eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hapisteki yakınını görmek o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, malında zulüm meydana gelmesine delalet etmektedir.

Kahve falında yakınının hapisten çıktığını görmek çok başarılı atılımlar yapılacağına, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine işarettir.

Kahve falında bir yakınını hapiste görmek işinden ve parasından olacağına, endişelerinin son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hapiste yakınını görmek mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında hapis ziyaret etmek ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında hapis edildiğini görmek kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında babayı hapiste görmek elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir