AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birini hapiste görmek

Kahve falında ölmüş birini hapiste görmek

Kahve falında ölmüş birini hapiste görmek maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kendisini daha rahat hissedeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, yaşamına renk geleceğine, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, her şeyin durağan şekilde süreceğine, büyük savaşların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birini hapiste gördüyseniz:

  • Kendini daha fazla düşünmen sevdiğin ile arandaki olumlu diyaloğu bozabilir.

Kahve falında eşinin hapisten çıktığını görmek rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında hapisteki arkadaşını görmek maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına yorulur.

Kahve falında hapisten kaçtığını görmek şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, fal sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında hapisten birini kurtarmak ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine inanılır.

Kahve falında kardeşini hapiste görmek büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, bereketin ve verimin çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yakınının hapisten çıktığını görmek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında hapis yatan birini görmek kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, başarının adım adım yaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babasını hapiste görmek o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir