AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın birini hamile görmek

Kahve falında tanımadığın birini hamile görmek

Kahve falında tanımadığın birini hamile görmek zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, ticarette şansının yaver gideceğine, hayallerinin de yarım kalacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında tanımadığın birini hamile gördüyseniz:

  • Bazı konuların sizin istediğiniz şekilde yapılması konusunda diğerlerine baskı kurabilirsiniz.

Kahve falında tanımadığın birini hamile görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine alamet eder.

Kahve falında tanımadığın birinden hamile kalmak beklentilerin gerçekleşeceğine, yokluk içine düşeceğine alamet eder.

Kahve falında tanımadığın birinin hamile olduğunu görmek evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birinin hamile olduğunu duymak eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında tanımadığın birini hamile olarak görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına işaret eder.

Kahve falında tanımadığın bir kızın elini tutmak kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine delalet eder.

Kahve falında tanımadığı yakışıklı bir erkek görmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen fal sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadık bir erkekle öpüşmek bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir