AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın birinden hamile kalmak

Kahve falında tanımadığın birinden hamile kalmak

Kahve falında tanımadığın birinden hamile kalmak ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, hak yemeyeceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, harcama gücünün artacağına işarettir.

Kahve falında tanımadığın birinden hamile kalmak gördüyseniz:

  • Sürekli bir ilişki içindeyseniz ya da evliyseniz bazı kavga veya kıskançlıklar düzenli yaşamınızı bozabilir.

Kahve falında tanımadığın birinden hamile kalmak eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığı bir evde kalmak hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine delalettir.

Kahve falında tanımadığın birini hamile olarak görmek falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına delalettir.

Kahve falında tanımadığın birinin hamile olduğunu görmek bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, elinin de bolluk göreceğine işarettir.

Kahve falında tanımadığın birinin hamile olduğunu duymak söz, yetki ve imza sahibi olacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine inanılır.

Kahve falında tanımadığın birini hamile görmek siparişlerinin çoğalacağına, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin hamile kaldığını öğrenmek dünya malının çoğalacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında hamile kaldığını öğrenmek haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir