AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın birini hamile olarak görmek

Kahve falında tanımadığın birini hamile olarak görmek

Kahve falında tanımadığın birini hamile olarak görmek hastalıkların kalmayacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığın birini hamile olarak gördüyseniz:

  • Uzun süredir beklediğiniz bir haber sevindirici bir neticeyle size ulaşınca memnun olacaksınız.

Kahve falında tanımadığın birinden hamile kalmak işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında tanımadığın birini hamile olarak görmek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, gelirinin eksileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birinin hamile olduğunu duymak başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, kulluk görevini ihmale edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın birinin hamile olduğunu görmek bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine rivayet eder.

Kahve falında tanımadığın birini hamile görmek huzursuz ve mutsuz olacağına, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına işarettir.

Kahve falında tanımadığın birinin arabasına binmek sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, kısmetinin de açılacağına işarettir.

Kahve falında tanımadığım birini dövmek bazı engellerle karşılaşacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın biriyle telefonla konuşmak daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir