AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığı yakışıklı bir erkek görmek

Kahve falında tanımadığı yakışıklı bir erkek görmek

Kahve falında tanımadığı yakışıklı bir erkek görmek dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, müşkül durumların üstesinden geleceğine, evde tatlı bir telaş yaşanacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine işarettir.

Kahve falında tanımadığı yakışıklı bir erkek gördüyseniz:

  • Partnerinizle romantik planlar yapabilirsiniz, aşk hayatınızda veya sevgi temalı ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var.

Kahve falında tanımadığın yakışıklı bir erkek görmek geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine inanılır.

Kahve falında tanımadığı yakışıklı erkek görmek üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı yakışıklı bir erkek görmek kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın yakışıklı erkek görmek insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine yorulur.

Kahve falında yakışıklı uzun boylu erkek görmek fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yakışıklı erkeğe sarılmak ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yakışıklı erkekle evlenmek kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında yakışıklı erkekle dans etmek ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir